Cara Memasak Ramen Egg 味付け玉子 (Ajitsuke Tamago) yang Enak!

Ramen Egg 味付け玉子  (Ajitsuke Tamago).

Ramen Egg 味付け玉子  (Ajitsuke Tamago) Cara membuatnya pun tidak sulit, sobat dapat membuat Ramen Egg 味付け玉子  (Ajitsuke Tamago) hanya dengan menggunakan 6 bahan dan 3 langkah saja. Berikut ini bahan dan cara untuk memasaknya, yuk kita coba resep Ramen Egg 味付け玉子  (Ajitsuke Tamago)!

Bahan Ramen Egg 味付け玉子  (Ajitsuke Tamago)

  1. Sediakan 3 of eggs.
  2. Dibutuhkan as needed of water.
  3. Sediakan of for marinade eggs :.
  4. Sediakan 1/4 cup of shoyu(Japanese soy sauce).
  5. Diperlukan 10 gr of sugar.
  6. Diperlukan 200 ml of dashi.

Langkah-langkah membuat Ramen Egg 味付け玉子  (Ajitsuke Tamago)

  1. Bring the water up to boiling point then put the eggs carefully into the boiling water and simmer for 6 minutes if you like a bit of squidgy in the centre, 7 minutes if you like them cooked through. As soon as they are cooked drain off the hot water. Then, put them in a bowl of ice cubes..
  2. Peel the Skin off and marinade with the marinade ingredients. Leave it for a day in a fridge. change the egg position every couple hours.
  3. Now,ready to eat or you can mix it with ramen or udon. I made Curry Udon with that ♥️ So Yummy.

0 Response to "Cara Memasak Ramen Egg 味付け玉子 (Ajitsuke Tamago) yang Enak!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel